Tratamente corporale

 • Bronzarea organica
 • Sistemul de bronzare organica contine singura solutie 100% naturala care asigura un bronz perfect uniformizat si intens , care nu dauneaza sanatatii.

  Procedeul consta in urmatoarele etape:

  1. EXFOLIEREA -
  Inaintea sedintei de bronzare organica este obligatoriu ca pielea sa fie exfoliata. Se recomanda un peeling  efectuat acasa cu o zi inainte de efectuarea sedintei de bronzare organica.
  2. PULVERIZAREA -
  Terapeutul va pulveriza lotiunea de bronzare organica pe intreg corpul cu ajutorul unui dispozitiv special. Solutia de bronzare organica pe baza de DHA va adera la piele instantaneu.  Efectul total al bronzarii il veti vedea dupa 8 ore de la pulverizare.
  3. FINALIZAREA - Dupa aplicarea lotiunii, terapeutul  va folosi dispozitivul special pentru a usca lotiunea, astfel incat, la incheierea sedintei de bronzare organica,¬†solutia va fi complet uscata si nu va pata hainele.

  Pregratire pre-tratament pentru client: exfoliere si nu se foloseste crema hidratanta, parfum, deodorant inainte de sedinta deoarece porii se inchid si nu se absorbe lotiunea.

  Bronzul poate rezista de la 4 zile pana la 10 zile in functie de piele si gradul de hidratare a acestuia.

  Contraindicatii: psoriazis, eczeme, rani deschise, iar in cazul in care pacienta este insarcinata este bine sa se consulte cu medicul inainte de aplicare, chiar daca nu exista dovezi ca ar dauna.