SERVICII

Img
Serviciile Relizate in salonul sorana sunt detaliate mai jos:

Velashape (Radiofrecventa bipolara + Masaj Vacum + Laser + Infrared) este un tratament revolutionar pentru eliminarea celulitei, reducerea centimetrilor in plus, fermitate, atenuare vergeturi.
Lipolaser - actioneaza direct asupra grasimii localizate (elimina celulita, atenueaza vergeturile, activarea lipolizei, crestere drenaj limfatic).
Criolipoliza - tehnica inovatoare care foloseste frigul pentru a topi grasimea si reducerea in circumferinta.
Radiofrecventa bipolara facial - estomparea ridurilor, tonifierea pielii, diminuarea pana la eliminarea cicatricilor cauzate de acnee, inchidere pori dilatati.
Radiofrecventa hexapolara & tripolara corporal - trateaza efectiv celulita incepand de la radacina, reduce cicatricile si vergeturile, celulita in stare avansata, remodeleaza corpul.
Cavitatia - procedeu de inlaturare a zonelor adipoase si a celulitei cu efecte asemanatoare cu cea a liposuctiei chirurgicale.
Termocuverta - este o modalitate de slabire pe baza efectului de sauna care insa permite si slabirea localizata doar in zonele dorite. Acest proces duce la arderea rapida a grasimilor si la eliminarea toxinelor din corp.
Bronzare organica contine singura solutie 100% naturala care asigura un bronz perfect uniformizat si intens , care nu dauneaza sanatatii.
Vacuum Ultrafit este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei.
Microdermabraziune realizeaza o delicata exfoliere a pielii si in acelasi timp intareste sistemul imunitar al celulelor.
Cosmetica - pagina in constructie...