Tratamente corporale

  • Lipolaserul
  • Reprezinta un echipament de ultima generatie cunoscut și sub denumirea de laser lipoliza, este un tratament non-invaziv, revoluționar care actioneza direct asupra grasimii localizate.

    Rezultate prin terapia laser:
    eliminarea celulitei, atenuarea vergeturilor, activarea lipolizei, cresterea drenajului limfatic,  cresterea continutului de oxigen in sange, accelerarea metabolismului celular, stimularea productiei de colagen.

    Laserul pentru reducerea grasimii foloseste o tehnologie laser usoara, pentru a distruge celulele adipoase adanci, sparge membrana celulei, transforma grasimea in trigliceride, eliminate apoi din organism cu ajutorul metabolismului. Caldura generata de laser poate stimula tesutul dermic subcutanat si fibrele elastice hiperplazice, iar zona tratata devine mai ferma si mai elastica.

    Cat de eficient este laserul Zerona? Scanerul laser Erchonia a fost supus unor teste clinice riguroase pentru a verifica siguranta si eficacitatea  dispozitivului Zerona pe abdomen, solduri si coapse. Pacientii care au incercat tratamentul cu Zerona au pierdut, in medie, 9.24 cm din zona taliei, a soldurilor si coapselor, spre deosebire de un grup de control de tip placebo, care au pierdut mai putin de 1.25 cm.