Tratamente corporale

 • Criolipoliza
 • Criolipoliza este o procedura non-invaziva care inlatura usor si eficient grasimea de pe zone ale corpului unde dietele si exercitiile traditionale nu au avut efect. Pacientii se pot bucura de rezultate vizibile, cu un aspect natural al zonelor problema si un contur al corpului mai fin. Criopoliza ofera cele mai bune rezultate in inlaturarea grasimii de pe abdomen, laterale, solduri (pernite) si spate. reprezentand  o tehnologia de diminuare a grasimii, mai avansata decat liposuctia.

  Cea mai populara metoda de pierdere in greutate din Europa, prin distrugerea pana la 25% a celulelor grase intr-o sedinta, selectivitatea permitand reducerea rapida a grasimii de pe talie si spate si a micronodulilor celulitici
         

  Creste circulatia sangelui si mareste  disocierea oxigenului,  Faciliteaza activitatea fibroblastica, Creste metabolismul celulelor grase,   Imbunatateste textura pielii  Fiind o procedura complet non-invaziva, criopoliza ofera pacientilor multe beneficii, ea putand fi folosita si pentru alte proceduri in afara de reducerea grasimii. Cateva dintre aceste beneficii sunt: nu este nevoie de timp pentru refacere, nu este nevoie de anestezie, este nedureroasa, nu sunt incizii. In timpul procedurii majoritatea pacientilor stau confortabil si pot citi, asculta muzica sau se pot relaxa pur si simplu. Majoritatea pacientilor se pot intoarce la munca si isi pot relua activitatile obisnuite in aceeasi zi.
 • Reprezinta o tehnica inovatoare care foloseste frigul pentru a topi grasimea, eliminarea celulitei si pentru reducerea in circumferinta a zonelor problematice.   
                                                                                   
  Tratamentele bazate pe conceptul de topire a grasimilor au devenit ceva obisnuit, insa ceea ce aduce nou criolipoliza este folosirea criogeniei prin inghetarea celulelor adipoase pana la distrugerea lor.

  Procedura nu este dureroasa si actioneaza numai la nivelul stratului de grasime fara sa lezeze pielea.
  Aparatul functioneaza pana la -10 grade C.