Tratamente corporale

 • Velashape (Radiofrecventa bipolara + Masaj Vacum + Laser + Infrared)
 • Se bazeaza pe o combinatie intre tehnologia elos, masajul vacum, radio frecventa (RF) si  tehnologia luminii tripolare (rosu, verde, albastru) pentru a genera caldura. Poate patrunde in piele pana la o adancime de 15 mm prin miscarea mecanica, ceea ce este mult peste adancimea celorlalte dispozitive existente pe piata la ora actuala. Miscarea mecanica are loc concomitent cu eliberarea caldurii, iar acest lucru duce la eliminarea grasimii. Astfel, pielea devine mai flexibila si reduce grasimea mai repede. Aceasta tehnologie imbunatateste atat aspectul fizic, cat si aspectul pielii. 


  Lumina tripolara (rosie-verde-albastra):  creste elasticitatea pielii si netezeste suprafetele concave si convexe.
  Radiofrecventa bipolara: radiofrecventa de 5MHZ patrunde in piele pana la o adancime de 5-15 mm. Se axeaza pe incalzirea celulelor grase si trateaza intensiv celulita.
  Vidul (masaj vacuum): vidul poate creste circulatia sangelui si mari metabolismul celulelor
  Rolele maresc puterea radiofrecventei si patrunderea termica  in adancime astfel incat sa ajunga mai usor la stratul de grasime.


  Se interzice utilizarea acestui instrument pentru pacientii care sufera de boli grave, cum ar fi bolile de inima, implant metalic (cum ar fi un stimulator cardiac, pacemaker) hipertensiune arteriala sau diabet, femeile insarcinate, care au suferit o interventie chirurgicala in ultimele 3 luni.