Tratamente corporale

 • Microdermabraziune
 • Exfolieaza primul strat de celule de la nivelul pielii folosind capete de tratament cu cristale de diamante de unica folosinta. Realizeaza o delicata exfoliere a pielii si in acelasi timp intareste sistemul imunitar al celulelor din primul strat de epiderma intr-un mediu steril si controlat.

  Spre deosebire de metoda clasica de microdermabraziune tehnica folosirii cristalelor de diamant indeparteaza anumite riscuri cum ar fi o exfoliere exagerata , inhalarea cristalelor de pe capetele de tratament , nu cauzeaza iritatii ale pielii sau reactii alergene . Dupa doar un singur tratament veti observa cum pielea devine mai luminoasa, catifelata si curata. Este un veritabil tratament preventiv in cazul acneii.

  Folosit in mod regulat tratamentul confera pielii un aspect tineresc, sanatos si radiant. Rezultatele sunt vizibile imediat si absolut incantatoare.Cand stratul superficial de celule moarte ale pielii este indepartat si tenul ramane curat , catifelat si luminos, intreaga activitate a celulelor epidermei este accelerata si sinteza de colagen creste. Tratamentul este complet non-invaziv, nedureros si poate fi realizat intr-un timp foarte scurt.

  Microdermabraziunea se aplica la nivel facial si / sau pe zone cu vergeturi. Rolurile acesteia sunt de imbunatatire a tonusului, tratarea acneei, creste elasticitatea fetei prin stimularea fibroblastilor de a produce colagen, anticearcan , antirid, antivergeturi.

  Probleme tratate: acnee, cicatrici, vergeturi, riduri,pigmentari inestetice cauzate de expunerea la soare.
 • Recomandari:

  - dupa tratament folositi crema cu factori de protectie UV
  - numarul optim de tratamente este 8
  - contraindicat persoanelor cu cuperoza, eritem facial, rani deschise, pustule