Tratamente corporale

 • Radiofrecvența (RF) bipolară, tripolară și hexapolară  
 • Radiofrecvența reprezinta terapia prin care se creste productia de colagen, colagenul fiind responsabil de aspectul tonifiat, perfect intins al pielii.

  Radiofrecvența bipolară reprezinta  un tratament revolutionar ce favorizeaza formarea de colagen prin intermediul unei incalziri in profunzime a pielii , cu rezultate uimitoare in liftingul facial . Astfel in acelasi timp se pot activa celulele adipoase cat si fibroblastele (cele care produc colagen si elastina) atat superficial cat si in profunzime.Ajuta la estomparea ridurilor , tonifierea pielii, diminuarea pana la eliminarea cicatricilor cauzate de acnee, inchidere pori dilatati,  elimina flaciditatea fetei, gatului si a decolteului.

  Nu exista efecte secundare, iar rezultatele se vad de la prima sedinta, tratamentul fiind foarte placut producand o incalzire a zonei  tratate, generand o relaxare deosebita.
 • Radiofrecvența tripolară - este cea mai noua tehnologie bazata pe undele electromagnetice de radiofrecventa, care are rezultate efective inca de la primul tratament in cazul lipsei de fermitate si elasticitatii pielii, in tratamentul imbatranirii cutanate . Radiofrecventa tripolara facial reduce adancimea ridurilor (cele fine dispar complet ), stimuleaza refacerea fibrelor de colagen si a elasticitatii pielii, imbunatatirea metabolismului celular prin activarea circulatiei pe zona tratata.
  Radiofrecventa Tripolara  trateza toate tipurile de piele cu blandete dar si cu eficacitate.
  • - tratamentul nu este dureros, se simte o senzatie placuta de caldura;
   - datorita faptului ca se lucreaza atat superficial cat si in profunzime simultan rezultatele sunt vizibile de la primul tratament;
   - incalzirea selectiva a tesuturilor (evitandu-se celelalte tesuturi) creeaza un mai bun randament al tratamentului;
   - lipsa necesitatii unui aplicator pentru racire face tratamentul mai eficace si reduce numarul de sedinte;
   - necesitatea unui numar mic de sedinte (6 – 8); este o tehnologie focusata care asigura rezultate optime rapid;
   - timpul scurt al unei sedinte: 20 – 30 minute (depinde  de aria tratata);
   - este aplicabila pentru orice tip si culoare de piele si pentru orice varsta;
  Nu exista efecte secundare, iar rezultatele se vad de la prima sedinta, tratamentul fiind foarte placut producand o incalzire a zonei  tratate, generand o relaxare deosebita.

  Radiofrecventa hexapolara trateaza efectiv celulita incepand de la radacina, reduce cicatricile si vergeturile, celulita in stare avansata, remodeleaza corpul. Grasimea solida (trigliceride) stocata in celulele grase (adipocite) se transforma in grasime lichida (acizi grasi) care este eliminata apoi din celule. Procedura este interzisa in cazul persoanelor care prezinta urmatoarele afectiuni:  cardiace,  stimulator cardiac; astm, tromboflebita, cancer; hemoragii; implanturi metalice in zona de tratament, eczeme.