Tratamente corporale

 • Cavitația
 • Reprezinta cel mai eficient procedeu de inlaturare a zonelor adipoase si a celulitei cu efecte asemanatoare cu celei liposuctiei chirurgicale.
  De la prima sedinta, cavitatia dezintegreaza tesutul adipos si remodeleaza corpul. In plus, reduce vizibil masa adipoasa. Nodulii celulitici si aspectul de coaja de portocala sunt eliminate. Tesutul subcutanat este oxigenat, cu ajutorul reactivarii microcirculatiei perifirice si al drenajului lichidelor stagnate.
  In timpul tratamentului se poate auzi un sunet mai mult sau mai putin intens.

  Recomandari:

  Cu o zi inainte de tratamentul cu ultrasunete cavitationale este recomandat sa nu se consume grasimi.
  Dupa tratament se vor bea 2 litri de apa plata, dar se recomanda  si inainte de tratament consumul a unui litru de apa, suplimentar sa se faca miscare post cavitatie, foarte benefic este urcatul scarilor, mers pe jos sau alergare usoara, iar 72 de ore dupa tratament este interzis sa se consume alimente cu un continut mare de grasimi.

  Se recomanda salate, lactate degresate, fructe fara un continut ridicat de zahar, cereale etc.
  Procedura este interzisa in cazul persoanelor care prezinta urmatoarele afectiuni:  cardiace, hipertensiune sau stimulator cardiac; astm, tromboflebita, cancer; hemoragii; implanturi metalice in zona de tratament, eczeme. Procedura este interzisa si persoanelor insarcinate sau care alapteaza.