Tratamente corporale

 • Electrostimulatorul
 • Electrostimulatorul reprezinta Instrumentul perfect pentru remodelare corporala. Se poate pierde din greutate intr-un timp foarte scurt datorita stimularii punctiforme. Acesta este modul traditional de a scadea in greutate si de a mentine un corp perfect dupa ce s-a  eliminat  surplusul de greutate.
  Pastreaza cu acuratete principiile esentiale de acupuntura traditionala existente in medicina Chinezeasca, acelea de a actiona prin masaj in profunzime si astfel de a regla circuitul energetic al organismului, de a intrerupe sistemul ciclic al limfei, de a elimina toxinele, de a imbunatati microcirculatia  in corp, de a imbunatati metabolismul, de a reface tonusul organismului si a-l apara impotriva bolilor, de a elimina celulele adipoase si de a tonifia pielea.
 • PROGRAME:
  Program 1: Strat superficial
  Functii: Stimulare biologica lipolitica,care descompune masa de grasime corporala din celule prin imbunatatirea permeabilitatii acestora. Totodata acest tip de stimulare poate accelera procesul de schimb de substante la nivel intercelular si poate sintetiza proteinele.
  Aplicare: Se aplica pe oricare parte a corpului, in special acolo unde obezitatea este mai pronuntata.

  Program 2
  : Tip activ (In profunzime)
  Functii: Acest tip de stimulare face ca prin contractia puternica a muschilor sa produca creatina si astfel sa sparga celulele adipoase si grasimea corporala.Reface fermitatea muschilor prin stimulare bilogica. Nivelul impulsului si a frecventei acestui tip de stimulare este mai puternic decat la programul 3, acest lucru imbunatatind si mai mult stimularea fibrei musculare, astfel se elimina si mai multa grasime localizata la nivelul corpului.
  Aplicare:
  Se aplica acolo unde nivelul de grasime este localizat in profunzime.
 • Program 3: Nivel de penetrare in profunzime, stimulare biologica ferma
  Functii: Nivelul de penetrare a impulsului si frecventa acestui tip de stimulare sunt mai puternice decat la programele anterioare, acest lucru ducand la intarirea fibrei musculare si astfel sa elimine mai multa grasime localizata la nivelul corpului.
  Aplicare: Se aplica acolo unde pielea prezinta vergeturi si este lasata.Se aplica cu succes si rezultate imediate acolo unde este localizata celuluita.

  Program 4
  : Stimulare biologica prin valuri modulare si frecventa intermediara
  Functii: Acest tip de stimulare imbunatateste permeabilitatea celulara si imbunatateste schimbul de substante intercelular, astfel se maresc vasele limfatice acest lucru avand un efect de intarire a circulatiei limfatice,  eliminand acizii grasi din organism si toxinele, de asemenea are un efect de tonifiere musculara.
  Aplicare: Se aplica la nivelul sanilor si soldurilor, avand un efect de detoxifiere.

  Program 5
  : Repeta programele 1-4
  Contraindicatii: Persoanele cu boli de inima, probleme ale pielii, metal in organism, tumori si femeile insarcinate nu pot folosi acest aparat.